Bizoe.jouwweb.nl
Home » Bizoe

 

BIZOE

 

   Rongga's Mystic Mascotte

 

  Geboren op 5 februari 2009 te Lienden

 

  N.H.S.B. 2736573

 

  HD-B, ED vrij, norbergwaarde 38

Rasfokkeuring exterieur: goedgekeurd

Rasfokkeuring karakter: goedgekeurd

 

 

 

 

 

Moeder Bizoe: Rongga's Isis Krisis Issanka, geboren 27 mei 2004 (overleden maart 2012) HD-A, ED-vrij, norbergwaarde 40

Vader Bizoe: Branco Easy Living, geboren 30 april 2002, HD-A, ED-vrij

 

Hieronder op de foto moeder Krisis links en vader Branco rechts:

 

 

Meer informatie over de vader en moeder van Bizoe is na te lezen op de website van Rongga's en op de website van Branco.

 

Op genoemde websites vindt u ook de stamboom en andere documenten van de vader en de moeder van Bizoe.

 

Bizoe is geboren op 5 februari 2009 bij Rongga's in Lienden, het nestje van Krisis en Branco bestond uit 4 teefjes en 2 reuen.

 

Op 4 april 2009 is Bizoe bij ons in Zandvoort komen wonen waar ze het enorm naar haar zin heeft. We zijn al snel met haar op puppy cursus gegaan en hebben enorm veel aandacht besteed aan de socialisatiefase. Bizoe luistert goed en is sociaal, zowel naar honden als naar mensen. Soms heeft Bizoe de neiging om ietwat eenkennig te zijn, ze heeft wat meer tijd nodig om zich op het gemak te voelen. Bizoe heeft een lichte voorkeur voor vrouwen.

 

Bizoe is een sterke en zeer energieke dame die zowel ondeugend als lief kan zijn. Ze vraagt en krijgt veel aandacht en is zeer aanhankelijk net zoals zoveel Berner Sennen honden!

 

Bizoe is stapel op water en zwemt graag, ze gaat dan ook jaarlijks met ons mee naar de boot in Frankrijk waar ze volop kan zwemmen in de Middellandse Zee. In Zandvoort zwemt ze niet zo graag in de zee maar wel in alle meertjes en sloten. Met het strand voor de deur en de duinen om de hoek kan Bizoe zich prima uitleven in Zandvoort. De jaarlijkse vakantie naar het chalet in Zwitserland is voor Bizoe ook een enorm genot, ze heeft een fantastisch uithoudingsvermogen en maakt daar met ons lange wandelingen door de sneeuw. Regelmatig gaat Bizoe met ons mee naar restaurants en daar gedraagt ze zich prima.

 

In 2009 hebben we met Bizoe een puppy cursus gevolgd.

 

Op 25 januari 2011 was de HD uitslag HD-B, botafwijking 1 en Norberg waarde 38. De ED uitslag was ED-vrij.

 

Tijdens de rasfokkeuring van de V.B.S.H. op 30 mei in Harderwijk is Bizoe goedgekeurd voor exterieur en karakter.

 

Klik op onderstaande documentnamen op ze te openen:

Stamboom Bizoe

HD certificaat

ED certificaat 

Keuring exterieur

Keuring karakter

 

Onder de rubriek foto's op deze website staan diverse foto's van Bizoe vanaf puppy tot heden. Er staan ook diverse filmpjes van Bizoe op deze website.

 

Op 2 juli 2011 is Bizoe bevallen van 4 reutjes en 4 teefjes. De vader van de puppy's is Heer Hertog van The Barking Bunch. Meer informatie over de vader en de ontwikkelingen van de puppy's kunt u bekijken in de rubriek nestje 2011. Rechtsboven in het scherm kunt u per week de ontwikkelingen van de puppy's bekijken.

Op 20 juli is Bizoe bevallen van een gezond nestje pupjes (4 reutjes en 2 teefjes). De vader is Castlemnt's Keizer for the Barking Bunch. Voor meer informatie ga naar de rubriek nestje 2012. De ontwikkelingen rondom de dracht en de bevalling van Bizoe zijn vermeld in de rubriek laatste nieuws.