Bizoe.jouwweb.nl
Home » Nestje 2011

Nestje 2011

Wij hebben veel aandacht besteed aan het zorgvuldig uitkiezen van de een geschikte kennel met dekreu omdat wij graag meewerken aan de voortzetting van een mooi en gezond berner ras. Wij hebben gekozen voor the Barking Bunch in Best. We zijn daar fantastisch en professioneel te woord gestaan door Peter en José van Kollenburg.

Peter en José zijn sinds 1983 actief bezig met het Berner ras. Zij fokken al meer dan 15 jaar in huiselijke kring. Bij the Barking Bunch is veel aandacht voor de schoonheid van het ras. Hun honden en nakomelingen zitten over de hele wereld verspreid en hebben op internationale en nationale tentoonstellingen prijzen gewonnen.

Gezondheid en karakter staan bovenaan op de lijst van hun fokdoelen. 30% van de veteranenlijst van de vereniging kwam van de The Barking Bunch of stamde van hun honden af.

Klik hier voor meer informatie over The Barking Bunch.

Graag willen wij u voorstellen aan de vader van de puppy's, Heer Hertog van The Barking Bunch uit Best.

 
 
N.B.: bovenstaande twee foto's zijn afkomstig van The Barking Bunch en mogen niet zonder toestemming van de The Barking Bunch gebruikt worden
 
Heer Hertog is geboren op 28 november 2004 en is een zoon van King uit een Amerikaanse vaderlijn en een Nederlandse moederlijn. Dit wordt ook wel een outrcoss genoemd, de vader en moeder zijn geen
familie van elkaar. Op den duur geeft dit sterkere en gezondere honden.
 
In de stamboom van Hertog zitten veel oude honden, de moeder van Hertog (Ninja) was 8 jaar toen Hertog geboren werd. Ze is ruim 9,5 jaar geworden. De voorouders uit de Amerikaanse vaderlijnen
werden nog ouder. King, de vader van Hertog, is op 10 jarige leeftijd gestorven. Klik hier voor meer informatie over King.
 
Hertog is ED-vrij, HD-A en heeft Norbergwaarde 40. Keuring karakter: zeer goed, keuring exterieur: zeer goed.
Heer Hertog heeft een zeer goed achtergrond, een mooie bouw en beschikt over perfecte heupen en ellebogen. Hertog is een lieve reu met een fantastisch karakter.
Klik hier voor meer de stamboom, ED en HD van Hertog (afkomstig van de website van The Barking Bunch).
Klik hier voor de karakter- en exterieurkeuring van Kezier.
 
Rechtsboven in dit scherm kunt u klikken voor informatie over de ontwikkelingen van de puppy's.