Bizoe.jouwweb.nl
Home » Nestje 2012

Nestje 2012

Op 18 en 20 mei jl. is Bizoe gedekt door Catlemnt's Keizer for The Barking Bunch en op 19 juni heeft de echo aangetoond dat Bizoe drachtig is.....

Bizoe is op 20 juli bevallen van 6 gezonde pupjes, 4 reutjes en 2 teefjes. Hieronder het geboortekaartje (of klik hier voor het geboortekaartje).

 

Wij hebben, wederom, veel aandacht besteed aan het zorgvuldig uitkiezen van een geschikte kennel met dekreu omdat wij graag meewerken aan de voortzetting van een mooi en gezond berner ras. In 2011 hebben wij bijzonder goede ervaringen gehad met Peter en José van Kollenburg van the Barking Bunch in Best (Brabant). Reden te meer om in 2012 weer terug te gaan naar The Barking Bunch o a. gezien hun professionaliteit, kennis, streven naar een gezond berner ras, liefde voor berners (en andere dieren), begeleiding en adviezen en uiteraard hun prachtige dekreuen. 

 

Peter en José zijn sinds 1983 actief bezig met het Berner ras. Zij fokken al meer dan 15 jaar in huiselijke kring. Bij The Barking Bunch is veel aandacht voor de schoonheid van het ras. Hun honden en nakomelingen zitten over de hele wereld verspreid en hebben op internationale en nationale tentoonstellingen prijzen gewonnen.

Gezondheid en karakter staan bovenaan op de lijst van hun fokdoelen. 30% van de veteranenlijst van de vereniging kwam van de The Barking Bunch of stamde van hun honden af.

Klik hier voor meer informatie over The Barking Bunch.

 

We hebben ons serieus verdiept in het uitzoeken van de dekreu en we hebben de dekreu zeer weloverwogen en bewust uitgezocht. Dat Bizoe ook nog eens stapel op hem was vonden wij natuurlijk geweldig en dit was voor ons dan ook beslist een belangrijke voorwaarde.

 

Graag willen wij u voorstellen aan de dekreu, Castlemtn's Keizer for The Barking Bunch, roepnaam Keizer,

 
   
 
 
    
 
N.B.: bovenstaande twee foto's zijn afkomstig van The Barking Bunch en mogen niet zonder toestemming van de The Barking Bunch gebruikt worden
 
 
Keizer is geboren op 5 januari 2009 van de bekende Catlemnt's kennel in Amerika, Wisconsin. Keizer is gefokt voor The Barking Bunch. Zijn vader is CH Stonehill's Jack Dudley, een prachtige kampioenschapshond met een goede botstructuur en een prachtige vacht. De moeder van Keizer is de prachtige Catlemnt's Maid in America. Keizer is geboren in een nestje bestaande uit 4 reuen en 5 feetjes.
Keizer is een import hond uit Amerika, dit wordt ook wel een outrcoss genoemd, de vader en moeder zijn geen familie van elkaar. Op den duur geeft dit sterkere en gezondere honden.
 
 
Keizer is ED-vrij, HD-A en heeft Norbergwaarde 40. Keuring juli 2009 zowel op karakter als exterieur goedgekeurd door de VBSH. Zijn schofthoogte is 69 cm.
 
Keizer is een zachtaardige, lieve en uiteraard knappe lobbes die lieve lui dan moe is. Hij laat goed van zich horen als er vreemden op het erf komen en hij is ook enorm energiek, wandelt graag en wordt uiteraard heel graag geknuffeld! Keizer heeft een onbevangen, blij en goedaardig karakter. Hij is zeer sociaal, zowel naar mensen als naar honden.
 
Klik hier voor de portfolio van Catlemtn's Keizer for The Barking Bunch met stamboom, ED- en HD resultaten
Klik hier voor de exterieur en karakterkeuring van Catlemnt's Keizer for The Barking Bunch.
 
De ontwikkelingen rondom de dracht kunt u volgen via de rubriek laatste nieuws.
De ontwikkelingen van het nestje 2012 van Bizoe en Keizer kunt u volgen via nestje 2012.