Bizoe.jouwweb.nl
Home » Dagboek andere honden

Dagboek andere honden

Pancho op avontuur, kavel 6 Coral Estate, Curacao, bij Ome Ko en Silvy

Ochtendavonturen 6 april 2011

Vanmorgen ging ik gezellig met Kristel mee in de auto. We reden een andere route dan normaal dus ik was erg benieuwd wat we gingen doen en waar we naar toe gingen.. Plotseling zag ik Ome Ko en Silvy. Die ken ik inmiddels al een beetje dus dat vond ik wel gezellig.
Kristel ging weg en ik bleef gezellig op kavel 6.

Ome Ko is eerst een klein stukje met mij gaan wandelen, aan het riempje. Ik heb meteen een mooie plas gedaan op het kunstgras van de buren. Daar hoorde ik Ome Ko en Silvy afgelopen weekend al over vertellen, dat Boef daar ook iedere keer een plasje op deed. Heb ik dus
ook gedaan! Knap he?

Daarna kreeg ik ontbijt, voordat ik mijn bakje kreeg moest ik eerst zitten van Ome Ko en dat deed ik ook braaf. Ze waren heel blij toen ik ging zitten. Vervolgens kreeg ik een klein bakje met mijn eigen brokjes en Silvy had daar door heen een half zakje puppievlees van Pedigree Pal gemixed. Ik heb het allemaal opgegeten en daarna kreeg ik nog een klein bakje van hetzelfde. Jammie, ik vond het erg lekker.

Silvy ging ontbijt maken en ik rook allemaal lekkere dingen in de keuken. Ik heb nog een paar keer tegen de keukenkastjes opgesprongen maar ik geloof niet dat dit de bedoeling was want Silvy riep “foei”. Voor zover ik dit tot nu toe begrijp betekent dit dat ik iets niet mag…..

Ik schrok behoorlijk toen Silvy een fruitshake in de blender ging maken. Silvy zei al tegen Ome Ko dat ik zou gaan schrikken. Jammer genoeg kreeg ik geen aandacht toen ik zo schrok. Ik schrok zo van het geluid dat ik een sprint uit de keuken richting woonkamer nam. Daarbij viel ik het trapje zowat op. Silvy heeft de blender nog twee keer aangezet en nu ben ik al iets minder bang voor het geluid.

Toen Silvy en Ome Ko gingen ontbijten heb ik een paar keer geprobeerd om tegen de stoelen op te springen. Ome Ko vond dat erg gezellig maar Silvy riep meteen “foei”. Maar ik rook lekkere stukjes worst op een bordje dus ik wilde dat erg graag hebben. Toen Silvy en Ome Ko klaar waren met hun ontbijtje ging Silvy een spelletje met mij doen met de worst. Ik sprong meteen omhoog naar de worst maar dat was niet de bedoeling. Ik moest zitten. Dat duurde eventjes voordat ik dit deed maar ik deed het wel. Ik heb erg goed mijn best gedaan. Daarna riep Silvy een paar keer “lig” en vanuit de zitpositie bracht ze dan het stukje worst naar de grond. Ik snapte echt niet wat ik moet doen. Ik liep achter de worst aan maar dat was de bedoeling niet.
Silvy heeft het nog een paar keer geprobeerd maar is daarna gestopt. Ze zei dat ik er nog misschien te klein voor was of dat het misschien nog te vroeg was.

Ik schrik ook nog van het schilderij dat in de keuken ophangt en dat klappert door de wind. Ik heb er nog naar geblaft uit angst en van schrik. Even wennen met al die nieuwe geluiden. Ik ben daarna een slaapje gaan doen maar ik was erg onrustig. Ik ben eerst op de voeten van Ome Ko gaan liggen maar aan de onderkant van de bank hingen allemaal leuke sliertjes van de kussens en daar ben ik toen aan gaan trekken. Dat mocht ook weer niet dus dat spelletje was snel voorbij. Ik ben rustig gaan liggen en toen Silvy een foto van mij wilde maken terwijl ik rustig sliep deed ik mijn oogjes open en liep ik naar haar en naar de camera, daar hing een leuk touwtje aan en daar ben ik toen aan gaan trekken en hangen. Wellicht overbodig om te vermelden dat die foto niet gelukt is…. Daarna ben ik bij Silvy buiten gaan rondlopen en toen heeft Silvy voor mij een kussen neergelegd in de woonkamer. Daar ben ik even op gaan liggen maar toen ging ik onrustig rondlopen omdat ik moest poepen en ik wist niet zo goed waar dus ging ik een mooi plekje uitzoeken. Silvy had het meteen in de gaten en is met Ome Ko en met mij een klein stukje gaan wandelen. We gingen weer naar het kunstgras van de buurman en daar heb ik een kleine drol gedraaid. Op het kunstgras dus. Ome Ko en Silvy waren erg blij en enthousiast en riepen “braaf”.  Ome Ko heeft mijn drol uitvoerig bestudeerd om er zeker van te zijn dat ik geen wormen heb. Die heb ik niet, maar ja, dat wist hij nog niet.

Hieronder een foto van mij op het kunstgras van de buren en een foto van de zwemles met Ome Ko:

 

 

Weer terug thuis gingen we verder met het ochtendprogramma. Ik kreeg mijn eerste zwemles. Eerst ben ik in de armen van Ko op de trapjes van het zwembad gaan zitten. Dat vond ik wel gezellig, heb een beetje het gezicht van Ome Ko afgelikt en nog geprobeerd in zijn bril en neus te bijten. Ome Ko ging steeds een treetje lager zitten dus toen voelde ik plotseling water en begon ik te piepen van schrik. Ome Ko heeft weer zitten wachten met mij in zijn armen tot ik weer een rustig was. Silvy deed mij mijn riempje om en toen ging ik zwemmen. Ik deed het zo verschrikkelijk goed, ik heb 2 rondjes gezwommen aan het riempje en toen mocht ik eruit.

Ome Ko en Silvy waren heel blij en enorm trots op mij. Daarna ging Ome Ko mij met de handdoek afdrogen en dat vond ik erg leuk, ik heb met de handdoek geworsteld en erin gebeten. Ome Ko legde de handdoek een paar keer over mij heen zodat ik er onder uit moest kruipen. Wat een leuk spelletjes.

Vervolgens was het speelkwartier met Ome Ko en mocht ik even met mijn blauwe piepbotje spelen. Ik heb er flink mee geworsteld en er woest tegen aan geblaft. Daarna kreeg ik van Silvy een half stukje gekookte kipfilet op een bordje, dat had ze vanmorgen al voor mij gekookt. Ik heb er echt van gesmuld.

Ik kom nog niet echt aan mijn rust toe. Alles is nieuw hier en er is nog zoveel te beleven. Ome Ko is nu het pooldeck aan het schrobben en schoonmaken dus daar wilde ik ook even naar kijken. Toen kwam de vuilniswagen en nu begin ik toch echt wel moe te raken. Om mij rustig te krijgen en een slaapje te laten doen is Silvy achter de laptop bij het bureautje gaan liggen. Mijn kussen ligt daar naast en Ome Ko is ook even rustig aan tafel gaan zitten. Ik lig braaf en rustig op mijn kussen. Ben erg moe. Ome Ko is ook nog even gezellig bij mij komen liggen dus toen kon ik even lekker met hem kroelen en klieren enzo. Toen ik eindelijk lekker lui lag te slapen kwam er een helikopter langs en over het huis, wat een herrie zeg.
Ben meteen opgesprongen maar Ome Ko en Silvy reageerden nergens op dus toen ben ik maar weer bij de voeten van Ome Ko gaan liggen want ik vond het geluid van die helikopter best wel eng. Toen ik het geluid niet meer hoorde en de kust veilig was ben ik weer op mijn kussentje gaan liggen. Pfff wat ben ik moe, het is echt even wennen aan al die nieuwe geluiden hier. Door de wind klappert er van alles en ik ga toch de hele tijd kijken wat ik allemaal hoor. Omdat ik de slaap maar niet kon vatten door alle nieuwe geluiden is Ome Ko even gezellig naast mij en mijn kussen komen liggen. Ja ja, die Ome Ko neemt zijn rust wel hoor! Hij viel ook lekker in slaap en dat vond Silvy wel even fijn zodat ook zij even wat rust had hi hi hi.

Hieronder ikke en Ome Ko aan ons middagslaapje:

 

Na het slaapjes en tussen het slapen door stond nog op het ochtendprogramma het socialiseren met geluiden. Ome Ko en Silvy zijn op de computer via youtube.com geluiden op gaan zoeken en die speelde ze af zodat ik alvast bekend raak met die geluiden. Ik heb geluid gehoord van een politieauto, ambulance, brandweerauto, wekker, huilende baby, blaffende honden, miauwende poezen. Dat ging allemaal goed. Toen ging Ome Ko
het geluid van een Amerikaanse brandweer opzetten, dat is iets harder, toen ben ik vanaf het kussen maar bij de voeten van Ome Ko onder de tafel gaan liggen. Het geluid van luidende kerkklokken vond ik ook iets minder leuk. Het geluid van het luchtalarm en de sirenetest ging goed en zo ook het geluid van het vuurwerk. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd voor de geluidstest.

Rond half 12 ben ik voor de derde keer uit geweest. Ik had vanmorgen met Ome Ko dus al een plasje gedaan op het kunstgras. Daarna een drolletje  op het kunstgras. Vervolgens per ongeluk een plasje binnen op een handdoek die op de grond lag. Zojuist ben ik met Silvy even naar het kunstgras gelopen en daar heb ik weer een plasje gedaan.  Daarna heb ik een flinke drol gedraaid op de porch. Ook leuk, dan heeft Silvy tenminste weer wat te doen want Ome Ko lacht dan alleen maar en roept dan “Silvyyyyyyyyy”.

Daarna ging ik met Silvy thuis zit en hier oefenen, met worst uiteraard. Ome Ko heeft hier een filmpje van gemaakt dus dat krijgen jullie nog wel te zien. Zodra ik zit en hier goed onder de knie heb kan ik gaan oefenen met “blijf”. En als ik dat goed doe kan ik het commando “zit” gaan oefenen. Dat lijkt met het moeilijkst.

Hieronder een overzichtje van alle nieuwe geluiden die ik vanmorgen geleerd en gehoord heb: 

 • Piepje van de afwasmachine
 • Wasmachine en centrifuge     
 • Geluid van de telefoon     
 • Skype geluid     
 • Helikopter     
 • Silvy die haar neus snuit
 • Blender    
 • Tuinslang    
 • Klapperende deuren
 • Silvy die de trap naar boven op rent en weer naar beneden    
 • Wagen die vuilniscontainers komt legen
 • Elektrische tandenborstel

Ome Ko ging lekker bij het zwembad liggen en Silvy ging in de keuken lunch klaarmaken. Eerst ben ik in de keuken zielig gaan piepen en tegen de keukenkastjes gaan opspringen. Silvy was met ham bezig en die gelei om die ham heen leek mij een erg lekker hapje tussendoor. Toen ik geen reactie kreeg (behalve “foei”) ben ik in de kuiten van Silvy gaan bijten. Ik geloof niet dat ze dit erg fijn vond maar ik zag toch dat ze moest lachen. Silvy heeft mij toen opgetild en buiten bij Ko op het bedje neergelegd. Nou, daar had ik helemaal geen zin in want Ko was me iets te rustig op dat
moment. Binnen no time stond ik weer bij Silvy in de keuken. Voor het eerst lette niemand echt goed op mij dus ik kon heerlijk keten. Ben aan de sliertjes van de stoel gaan hangen, heb het jurkje van Silvy van de stoel afgetrokken en heb daarmee de hele woonkamer vloer gedweild. Dan is de vloer tenminste mooi gepoetst voor als jullie vanavond naar de bbq komen! Toen dat klaar was ben ik heerlijk op een van de schoenen van Silvy gaan kauwen en daarna heb ik alle -slippers van Ko door het huis verspreid. De maricco schoenen van ome Ko heb ik niet aangeraakt, vind slippers toch veel leuker dan die maricco moccasins van Ome Ko!!! Zie onderstaande foto impressie van mijn keetuurtje:

 

Tot zover mijn verslag van de ochtendsessie op kavel 6. Nu lig ik heerlijk rustig te slapen, niet op mijn kussen maar lekker op de koele stenen vloer. Straks gaan we gezellig lunchen en ik hoorde Silvy al tegen Ome Ko zeggen dat ze moe is (ook een beetje van mij denk ik) en dat ze na de lunch met mij heerlijk een slaapje in de airco gaat doen. Ko was een beetje aan het pruilen omdat hij te weinig aandacht kreeg. Maar ja, hij wilde zo graag dat ik op visite kwam vandaag dus daar moet ie dan ook maar wat voor over hebben nietwaar!!!!

 

 

Dagboek van Boef, Coral Estate, Curacao, 5 januari 2011

Hier even een berichtje van mij zodat jullie volledig op de hoogte zijn van hoe het mij hier vergaat. Ik heb van Ko en Silvy begrepen dat jullie het enorm naar jullie zin hebben in New York. Ik vind het toch best wel een beetje flauw dat ik niet met jullie mee mocht. Maar ja, ik vergeef het jullie want eigenlijk heb ik het giga naar mijn zin hier bij Ko en Silvy op kavel 6. Te veel om op te noemen. Ik heb een dagboekje voor jullie bijgehouden.

Nou ja, op oudejaarsavond gingen jullie met z’n 4tjes er van door en ik moest in de slaapkamer blijven. Ik wilde jullie nog even laten weten dat ik dit echt niet leuk vond. Ik heb nog mijn best gedaan om de deurklink open te maken door tegen de deur te springen maar het lukte niet. Op een gegeven moment werd ik zo moe van mezelf dat ik maar gewoon lekker ben gaan slapen. Op mijn eigen kussentje en de airco stond lekker aan dus eigenlijk was er niets mis mee. Ik was gewoon liever bij jullie gebleven want ja, ik was natuurlijk erg gelukkig met jullie viertjes om me heen. Ik vond het sowieso erg leuk om jullie weer te zien. Daardoor was ik ook iets minder bang voor de knallen en het vuurwerk. Die hoorde ik niet zo goed op de slaapkamer doordat de airco aanstond en ik kon toch nergens naar toe dus ik heb het allemaal dapper doorstaan.

Ko en Silvy kwamen laat thuis, ze waren erg jolig en ze roken naar alcohol. Silvy dook meteen haar bed in en Ko is in slaap gevallen in de keuken op het trapje. Wat een toestanden zeg. Ik was helemaal blij toen ze thuiskwamen maar er viel weinig meer te feesten met het duo. De volgende ochtend was Silvy ziek, ik hoorde haar tegen Ko zeggen dat ze een kater had. Geen idee wat dat dan precies is maar ik vond het er niet goed uit zien.

We hebben er met z’n 3tjes een rustig dagje van gemaakt, beetje liggen op de bank, slaapje in de airco doen en dat was het wel zo’n beetje. ’s Avonds aten Ko en Silvy lekker hamburgers op de bank en ik mocht er ook wat van eten, jammie! Zondag zijn we ook gezellig thuisgebleven. Ko en Silvy hadden druk overleg of ze nu wel of niet naar Fuikdag zouden gaan. Ko wilde eigenlijk wel even met Jan Peter en Milly mee maar Silvy had niet zo’n zin, die was nog moe en wilde liever uitrusten. Ik vond het allang best want ik vind het natuurlijk veel gezelliger als ze thuis mij bij blijven! En we zijn
lekker thuis gebleven. Ik denk dat Silvy het stiekum ook wel leuk vind dat ik daarom bij hun ben want dan blijven we vaker thuis en dat vindt Silvy niet erg na alle drukke weken hi hi hi.

Maandag zijn we dag begonnen met een ochtendwandeling, erg leuk. Zodra Silvy het riempje pakt weet ik dat we gaan wandelen. Ik vind dat zo gezellig, ik loop een stuk vooruit maar ik kijk wel vaak even om te zien of Ko en Silvy er nog wel aankomen. Die lopen niet zo snel, maar ja, die zijn
ook een stukje ouder ha ha ha. We gingen naar het strandje bij het Habitat Duikhotel. Daar ben ik helemaal uit mijn treiter gegaan, ik heb heerlijk kunnen rennen, een plas en een poep gedaan, knap he? Op de terugweg ontsnap ik altijd omdat ik dan langs de poezen ga, ik vind niets zo leuk om de poezen op de jagen, ik heb er nog geen kunnen snappen want meestal rennen ze een palmboom in en daar kom ik jammer genoeg nog niet in. Rond lunchtijd gingen Ko en Silvy zich aankleden en toen ben ik alvast bij de voordeur gaan liggen zodat ze me niet konden vergeten mee te nemen. Maar jammer genoeg mocht ik niet mee. Ko probeerde me in huis te houden maar dat lukt hem toch niet, toen kwam Silvy het even oplossen en daar luister ik erg goed naar want die kan heel streng praten en dan snap ik dat het beter is dat ik luister. Ze dirigeerde me naar mijn kleedje in de slaapkamer en dan weet ik echt wel hoe laat het is, dan weet ik dat het niet de bedoeling is dat ik mee ga. Silvy en Ko wilden bij Fred sushi
gaan lunchen maar ik hoorde ze zeggen dat er niet werd opgenomen en uiteindelijk zijn ze bij Pane e Vino gaan lunchen. Dat vonden ze een ietwat zware lunch met zo’n truffelpastaatje, Ko wilde er ook nog persé Amarone wijn bij en dat vond Silvy toch iets te veel van het goede voor de lunch  maar ja, die fles kwam toch op tafel. Daarna zijn ze nog even inkopen gaan doen bij Deli Caribbean maar toen hebben ze nog even met jullie gebeld geloof ik omdat ze het niet precies konden vinden. Toen ze thuiskwamen waren ze dan ook moe maar ik was vooral blij. Ik had lekker lui liggen slapen en ik kon door het hele huis wandelen, het was koel genoeg voor mij in huis.

’s Avonds zijn we gezellig thuis gebleven. Ik heb inmiddels mijn eigen stoel waar ik heerlijk in kan slapen. De avonden ben ik erg rustig, ik slaap dan vooral.

Gisteren was een enorme spannende dag. We zijn de dag eerst weer begonnen met een wandeling naar het strandje en dat betekent poezenjacht dus hiep hoi. Ik was druk boven bezig op een klein poesje op te jagen en die schrok zo van mij dat ze de trap afviel en vlak voor de voeten van Ko en Silvy terecht kwam. Die schrokken zich vervolgens een ongeluk, het poesje leek okay te zijn en Silvy werd toen echt even boos op mij en kwam naar mij
toe, ik ben meteen op mijn rug gaan liggen met de pootjes in de lucht. Ik weet dan heel goed dat ik echt even moet luisteren want met Silvy valt dan niet te spotten. Vooral toen ze “foei” riep wist ik dat ze het echt meende, ze heeft me toen even aangelijnd zodat ik niet nog meer poesjes kon laten schrikken. Dat vond ik wel jammer maar ik begrijp het ook wel.

Daarna kwamen de zwembadmensen thuis langs en toen ben ik waaks gaan blaffen want ik zie niet in wat vreemde mensen in mijn huis moeten komen doen. Silvy kwam toen even zeggen dat het in orde was en vooruit, toen mochten ze van mij het erf betreden, ik heb wel alert alles gade geslagen en af en toe een grommetje gedaan zodat ze weten dat er met mij niet te sollen valt!

En toen gingen we op pad, Silvy pakte het riempje dus toen wist ik dat ik mee mocht, leuk hoor! Het autoritje was gezellig. Ik heb een beetje de auto van voren naar achteren door gesprongen. Vond ik heel leuk. Als ik onderweg een hondje zag sprong ik vooral heel leuk door de auto. Ik zag ook geiten, dat vond ik enorm interessant. Hieronder enkele kiekjes van mijn in de auto.

We gingen eerst naar het notariskantoor Huang, daar had Ko een afspraak. Ik mocht mee naar binnen, netjes aan het riempje. Ze keken
daar heel vreemd op toen Ko en Silvy met mij het kantoor binnenkwamen. Ko ging met de notaris een kantoortje in en ik heb met Silvy in het halletje gewacht.  Ik vond het reuze interessant om door de gang te kijken naar wat er achter de klapdeuren zoal gebeurde. Jammer genoeg mocht ik van Silvy daar niet op onderzoek uit. Er kwam een mevrouw langs met een jug met pastechi, dat vond ik erg lekker ruiken, die mevrouw was niet zo blij toen ik op de jug afsprong. Toen Silvy “foei” riep begreep ik dat ik dat beter niet meer kon doen. De receptioniste kwam ook nog een praatje maken, hoe ik heette en of ik een meisje of een jongetje was. De muts, dat kan ze toch zo zien of niet soms? Ze vroeg ook nog aan Silvy of ik vaker met hen op pad ging. Die receptioniste begreep er niets van, het hele kantoorpersoneel heeft me uitvoerig vanachter de klapdeuren
bekeken. Ook stom vond ik zelf. Soms hoorde ik de stem van Ko achter de deur en toen ben ik daar gaan snuffelen. Op een gegeven moment ben ik gaan janken want ik hoorde Ko wel maar ik zag hem niet en dat vond ik gewoon geen leuk spelletje, het duurde ook te lang enzo. Toen wilde ik tegen de deur op springen maar dat zag Silvy net op tijd en toen zijn we naar buiten gegaan. We zijn toen in de auto op Ko gaan wachten, dat duurde niet zo lang.

Ik was erg blij toen Ko instapte, heb hem dan ook vreselijk enthousiast begroet. Ik vind het altijd leuk om Ko in zijn neus te bijten, ik kan altijd zo leuk met Ko spelen, daar kan ik echt van genieten. Ik luister niet zo goed naar Ko maar dat hoeft ook niet want hij is mijn speelmaatje en die zijn om mee te spelen en niet om naar te luisteren, daar heb ik Silvy voor en zo zijn de taken onderling ook weer goed verdeeld.

Ikke in de auto:

 

Daarna gingen we naar de petshop in Mahaai, dat was leuk! Ik mocht mee naar binnen, dat vond het personeel ook raar maar dat snap ik eigenlijk niet zo want het is per slot van rekening een dierenwinkel. Er zaten drie kleine jonge hondjes in een kooitje, dat vond ik niet zo bijzonder,
eigenlijk zelfs een beetje zielig. Er zat een konijn in een kooitje en dat vond ik reuze interessant. Ik mocht er niet dichtbij komen wat ik uiteraard jammer vond. Silvy heeft nog wat blikvoer gekocht, een soort paté die ze dan door de brokken gaat mengen hoorde ik haar zeggen want ze vind dat ik toch weer brokken moet gaan eten omdat dat beter voor mijn gebit is. Ze kocht ook nog een leuk balletje voor mij en pipetjes met vloeistof, dat is tegen de mijten, vlooien en teken. Elke drie maanden een pipetje leegspuiten tussen mijn schouders. Vind ik prima want ik voel daar niets van. Dus dat jullie dat weten want ze heeft er nog 2 in het pakje zitten, eentje voor begin april en eentje voor begin juni.

Misschien moeten jullie me ook laten steriliseren en misschien moet ik ook nog hartworm tabletten? Dat moeten jullie maar even overleggen met de dierenarts of met mijn echte baasje maar ik weet niet waar hij is en wanneer en of hij terugkomt. Als jullie me niet meer willen dan kan ik misschien met Ko en Silvy naar Nederland emigreren in maart. Maar ik blijf eigenlijk liever op Curacao bij jullie hoor! Ik loop nu met zo’n stomme plastic
sleutelhanger om mijn riempje met mijn naam en een telefoonnummer erop. Ik vind dat toch een beetje goedkoop dus misschien kunnen jullie een leuk naamplaatje voor me meenemen uit Amerika. Beetje chique en classy want ik ben toch al een beetje een dame hoor!

Na de dierenwinkel gingen we naar Fred want Ko en Silvy hadden bedacht dat, als ik niet mee naar binnen mocht, we buiten konden gaan lunchen. Maar dat feest ging niet door want het begon te stortregenen, het kwam met bakken uit de lucht. Ko is nog gaan vragen of ik mee naar binnen mocht maar dat mocht echt niet. Hij heeft een parapluie geleend en is mij toen naar de auto gaan brengen door de stromende regen. Zijn marico schoenen waren helemaal nat geworden!!!! Ik denk dat Boeps het erg leuk vind om dit te lezen. Ko heeft mij in de auto gezet en de raampjes alle vier een stukje open gezet. Ik ben lekker gaan slapen want ik was best moe van alle opwinding. Ko en Silvy kwamen heel snel terug en toen was de auto natuurlijk een beetje nat want het had binnen geregend. Vonden ze niet erg geloof ik, Silvy zei wel dat het voortaan veel beter was dat ik thuis zou blijven….

Op de terugweg gingen we nog even langs de bandenplak mijnheer om een nieuwe band voor de auto te kopen. De reserveband was al een tijdje lek. Ik hoorde daar allemaal rare en enge geluiden zo van tssss, iets van luchtdruk of zo, ik vond het zo eng dat ik meteen bij Silvy op schoot sprong. Ik vond het ook niet leuk dat Ko weer even weg was maar uiteindelijk was ik zo moe dat ik toch maar in slaap ben gevallen op de autostoel van Ko.

Gisterenavond zijn we gezellig thuisgebleven en ik heb weer heerlijk op mijn eigen stoeltje gelegen. Tussendoor komen Ko en Silvy me soms wakker maken voor een aai of een knuffel, dat vind ik lekker, ik til dan automatisch mijn pootjes op zodat ze mijn buikje lekker kunnen kriebelen. Ze zeggen dan dat ik zo lief ben en zo’n schatje ben en dan wordt ik lekker gekriebeld en dan voel ik me erg gelukkig. Ik begreep van Ko en Silvy dat ze
zondag weer terug gaan naar Nederland. En ik dan? Ik vind dat niet zo leuk hoor. Ik hoop dan wel dat jullie terugzijn want anders heb ik helemaal niemand meer. Ko en Silvy vragen zich af hoe het dan verder met mij zal gaan en of ik er nog ben als ze in maart terugkomen (tuurlijk) en of ik ze nog herken (tuurlijk). Want jullie gaan dan toch weer gezellig voor mij zorgen? Ik hoop van wel want anders wordt het er niet echt leuker op.

Voor het slapen gaan heeft Ko me nog even een plas laten doen en toen ben ik lekker een slaapje gaan doen. Naast het bed van Silvy op mijn eigen kussen. Ko slaapt boven want die snurkt en dan kan Silvy niet slapen. Dat kan ik me voorstellen want gisteravond viel Ko ook even voor de TV
in slaap en toen snurkte hij en daar schrok ik echt wakker van, jee zeg wat een lawaai. Ik ben blij dat Ko boven slaapt hi hi hi.

Vanmorgen, toen ik uit de slaapkamer kwam, zat er een poes op de porch te eten. Nou ja, nou vraag ik je! Dat kan toch niet. Daar ben ik direct achter aan gegaan. Toen dat klaar was ben ik Ko pas gaan begroeten. Het duurde best lang voordat we onze ochtendwandeling gingen doen dus ik heb
herhaaldelijk aandacht hiervoor gevraagd. Ik vind de wandeling en met Ko en Silvy altijd heel gezellig, ik vind het dan ook leuk om veilig voor de hekken waar andere hondjes zitten, te blaffen naar de hondjes. Zo maak ik iedere ochtend en avond alle hondjes in de buurt even gek.

Als Ko en Silvy de hoezen op de ligbedjes neerleggen om te gaan zonnen dan lig ik er meestal als eerste op. Dan moeten ze altijd lachen, ik ook.  

De afgelopen dagen is Silvy tussendoor druk bezig geweest met het opruimen van de kerstversiering en verlichting. Ik vind het dan vooral leuk om in de weg te lopen. Eigenlijk wil ik een beetje helpen maar ik heb niet echt het idee dat ik veel help want soms hoor ik Silvy dan even
zuchten maar daarna moet ze ook wel weer lachen.

Zie mij hieronder chillen op het bedje in de zon en een foto van mij bij de kerstboom:

 

Ko en Silvy lagen lekker relaxen op de bedjes bij het zwembad vanmorgen, ik lag op de porch. Toen begonnen ze te kussen en dat vond ik wel gezellig dus toen ben ik er tussen gesprongen. Dat vond Silvy erg lachwekkend maar Ko vond dat iets minder leuk. Toen gingen ze naar de slaapkamer maar ja, ik volg ze overal dus hup ik ben snel naar binnen gegaan voordat de deur achter hen dichtviel. Ik ben toen gezellig tussen hen in op bed gaan liggen. Silvy kreeg toen de slappe lach en Ko kreeg toen iets niet en ik geloof niet dat hij dit zo leuk vond. Dus ik ben maar even van het bed afgegaan, goed van mij he?

Gisterenavond had ik niet echt veel te eten gekregen van Silvy in het kader van het nieuwe voederbeleid. Dus ik had giga honger vanmorgen en toen kreeg ik voor het eerst brokken met een beetje paté uit een blikje er door. Heb ik allemaal opgegeten, knap he? Ik vind trouwens kaas erg lekker en alle soorten rauw vlees. Stokbrood of brood vind ik niet zo, wel als daar iets op zit. Een eitje vind ik ook erg lekker maar dan alleen het eigeel.
Eiwit hoef ik niet zo, dat laat ik gewoon liggen. Dan weten jullie dat alvast voor als jullie weer terug zijn.

Silvy is zojuist even gezellig met mij gaan wandelen en Ko is weg op de motor. Die ging even naar het belastingkantoor om de nummerplaten van de auto en van de motor te betalen. Straks gaat Silvy allemaal lekkere dingen voor de lunch klaarmaken zei ze, die truffelmeuk enzo die ze bij Deli Caribbean hebben gekocht. Ik ben benieuwd of ik dat ook lekker ga vinden want er valt altijd wel iets van het bordje af.

Nou, dat was het weer voor nu. Ik hoop dat het goed gaat met jullie en dat jullie een leuke avond gisteren hadden op Broadway. Missen jullie mij een beetje of helemaal niet? Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb bij Ko en Silvy mis ik jullie wel, ik verheug me erop om jullie dit weekend
weer te zien. Geniet nog maar lekker daar in New York.

Ik weet niet of ik nog tijd heb voor mijn dagboek de komende dagen maar zo niet, dan zie ik jullie het weekend wel weer. Gezellig!

Veel liefs vanaf kavel 6
van Boef

 

 

Dagboek van Macy, logeren met Sintha bij Bizoe, Ko en Silvy op de Boulevard Paulus Loot

 

Maandag 27 september t/m vrijdag 1 oktober

Het zijn drukke dagen geweest. Ko had maandag een dagje golf met zijn vrienden maar het regende heftig dus hij kwam eerder thuis dan verwacht. Silvy is maandag met Bizoe op controle geweest bij de tandarts. Sintha was erg verdrietig toen Bizoe met Silvy wegging. Tja, dat begrijp ik wel, het is toch haar vriendin die dan in ene even weg is. Het was dan ook groot feest toen Silvy en Bizoe weer terug waren. Silvy vertrouwde het niet zo met de korstjes die Sintha in haar nek heeft. Het was eigenlijk mee geworden. Dus dinsdag is Silvy met Sintha naar de dierenarts is Santpoort geweest. Sintha vond het wel leuk om even alleen met Silvy weg te gaan maar in de wachtkamer was ze alleen maar aan het piepen. Ze wilde ook niet de praktijk in dus die dokter met Silvy hebben met twee man sterk Sintha naar binnen moeten helpen. Het schijnt dat Sintha een allergie heeft. Voor granen en koekjes. Arme Sintha, het is al zo’n koekjesmonster! Ze heeft een antibiotica spuit gekregen en ze mag dus geen koekjes meer met granen erin. Silvy is naar Dobey gegaan, de dierenwinkel. Daar heeft ze veel aanvullend advies gekregen. De brokken die Silvy al aan Bizoe gaf zijn het beste voor Sintha omdat daar geen of weinig granen in zitten. Silvy heeft ook speciale koekjes voor Sintha gekocht, van die gedroogde kipsnackjes. De mijnheer van de dierenwinkel zei dat het toch goed was om Sintha voorlopig even geen koekjes te geven (behalve dan die gedroogde kip dingen). Volgens mij vindt Sintha het helemaal lekker, maar ja, die vind alles al snel lekker!  Verder heeft Sintha ook nog tabletten en als het beter ging kon ze daar mee stoppen.

’s Avonds gingen Ko en Silvy naar de Ajax wedstrijd in de Amsterdam Arena. Silvy vond het heel spannend want ze was nog nooit naar een voetbal wedstrijd geweest.

De volgende dag heeft Silvy ruim een uur met Sintha op de bank gezeten om alle korstjes eruit te kammen en overal zalf op te doen. Sintha is erg braaf geweest en Bizoe moest al die tijd buiten blijven want anders wilde ze ook op de bank en dat werkt natuurlijk niet.

Woensdag had Ko een vergadering ’s avonds thuis met allemaal mannen. Wij zijn erg braaf geweest. Tenminste, dat hoorde ik Ko tegen Silvy zeggen toen Silvy weer terug was. Silvy moest namelijk van Ko even weg thuis vanwege die vergadering. Wij mochten natuurlijk gezellig wel thuisblijven. Silvy is naar vrienden geweest.

Donderdag had Silvy de hele dag opleiding en toen heeft Ko voor ons gezorgd. Ook gezellig maar van Ko krijgen we nooit koekjes. Dat vind ik toch wel iets minder. Hij gaat wel met ons wandelen maar Silvy verzorgd ons zo lekker met eten enzo. ’s Avonds heeft Silvy de meiden even buiten gedaan en toen mocht ik gezellig op de bank bij Ko en Silvy. Ik voel me echt enorm goed. Ik loop goed mee en ik heb deze week twee keer met hondjes gespeeld. En ik heb ook even gehuppeld of gerent of hoe je het ook wil noemen. Op het strand. Ko en Silvy vonden het enig en vonden het jammer
dat ze de camera net niet bij zich hadden.

Het is inmiddels vrijdag. Vanmorgen hebben Sintha en Bizoe een half uur bij Ko op de bank gelegen. Die heeft daarvan genoten. De meiden waren aan het knuffelen, aan het spelen en aan het bijten. Ik lig dan rustig op mijn kussen te kijken. Mijn kussen ligt trouwens niet meer in de keuken. Silvy vond het niet zo gezellig dat ik zo ver weg in mijn uppie in de keuken lag dus toen heeft ze de boel in de woonkamer gereorganiseerd en mijn kussen naast het kussen van Bizoe gelegd. Daar ga ik dan ook op liggen, soms ga ik op het kussen van Bizoe liggen maar dat mag ik van Bizoe. Sintha ligt nooit op de kussens, die ligt altijd op de bank bij Ko en Silvy.

Silvy was vandaag druk in de keuken bezig, ze hebben morgenavond een etentje thuis met nog vier vrienden. Ze was bezig met stoofvlees, een of ander Limburgs gerecht. We kregen allemaal wat vlees en Sintha en Bizoe vonden dat erg lekker maar ik hoefde het niet. Ik heb het wel tussen mijn pootjes laten liggen en Bizoe en Sintha waren bijzonder geïnteresseerd in het stukje vlees maar uiteraard hadden ze niet het lef om het weg te pakken. Ik heb dat stukje vlees bijzonder goed bewaakt. Ben wel in slaap gevallen en toen ik wakker was lag het stukje vlees er niet meer ha ha ha.

Silvy is zojuist bij Roy nog even wat rollen vlees gaan halen. Die wilde ze bij Dobey kopen omdat ze er toch was maar die mijnheer van Dobey zei dat ze het beter in de snackbar kon gaan ophalen.

Nou, dat was het eigenlijk weer voor nu. Ik heb begrepen dat mijn baasjes inmiddels weer aan de terugreis begonnen zijn. Ondanks dat ik het hier erg gezellig vind verheug ik me er enorm op om ze weer te zien.

Straks komt Ko even thuis om te eten, daarna heeft hij een vergadering. Silvy blijft gezellig thuis.

Tot snel! Poot van Macy.

 

Zaterdag 25 en zondag 26 september

Ik loop een beetje achter met het schrijven in het dagboek. Het was ook zo druk, pffff.

Het weekend kwamen vrienden van Ko en Silvy uit Zeeland op visite. Ze zijn zaterdag blijven slapen. Het was erg gezellig en we hebben ons voorbeeldig gedragen al zeg ik het zelf.
Zaterdagavond hebben Silvy en haar vriendin nog met Bizoe en Sintha op de bank gespeeld. En zondag zijn we met z’n allen gezellig over het strand gaan wandelen. Ik voel me eigenlijk wel lekker, ik ben iets afgevallen en daardoor heb ik meer energie en kan ik ook veel beter lopen.

 

Maandag 20 september

Vanmorgen uiteraard de dag weer begonnen met de strandwandeling met Silvy. De hele dag hebben we lekker geluierd, Ko en Silvy waren gezellig de
hele dag thuis. Aan het einde van de dag mochten we de auto in en toen gingen we eerst naar de huisarts, daar moest Ko even naar toe. Silvy bleef
gezellig met ons in de auto zitten.

Toen Ko klaar was bij de huisarts zijn we gezellig gaan wandelen in het Kostverloren parkje. Daar was ik al eens eerder geweest met Sintha maar nog
niet niet Bizoe erbij. Ik heb goed gewandeld en de meiden waren enorm druk en uitgelaten. Silvy heeft weer een paar mooie foto’s gemaakt van ons.

Bij thuiskomst waren we alle drie behoorlijk moe. De meiden zijn nog even gezellig bij Ko op de bank gaan liggen terwijl Silvy aan het koken was.

 

 

Zondag 19 september

Vanmorgen weer even het strand op geweest met Silvy. Ik heb heel goed gewandeld, heb zelfs nog even een sprintje gemaakt. Ik voel me erg goed.
Vanmorgen heb ik zelfs ook nog met Bizoe gespeeld, heel even dan. Ko en Silvy vielen zowat van de bank af van verbazing toen ze me zagen spelen….
Bij het ontbijt sprong Bizoe op de stoel en ze ging aan tafel zitten. Ko en Silvy probeerde Sintha ook nog op een stoel te krijgen maar die wilde niet,
die begon alleen maar luid te blaffen.

Ko en Silvy hebben een lekker dagje thuis dus we zijn gezellig met z’n allen thuis. Aan het einde van de dag zijn we met Ko en Silvy door de duinen
gaan wandelen. Daarna thuis lekker gegeten en toen hebben we op het huis gepast. Ko en Silvy waren even eten in het dorp, ze waren uitgenodigd door vrienden. Ze waren al vroeg thuis dus toen zijn we nog even over de boulevard gaan wandelen.

 

Zaterdag 18 september

Vanmorgen was het weer feest om bij het wakker worden Ko en Silvy te zien. We zijn met Silvy even op het strand geweest, de meiden hebben zich
weer helemaal uitgeleefd. Ik ben ook braaf meegelopen. Het begon ook weer te regenen. Het ontbijt was erg gezellig, het is weekend dus krijgen we
alle drie een eitje. Bizoe was haar tong al aan het aflikken toen de eitjes op tafel stonden.

Het zonnetje begon te schijnen en toen gingen we met z’n allen achterom buiten in de tuin. Ik kreeg mijn halsband om en dacht dat we uit gingen en
ik begreep het al niet zo want we waren toch al uitgeweest? Daarna werd ik vastgemaakt met de riem aan de papiercontainer en toen was het badddertijd!  Ik kreeg een douche, het water was nog warm ook dus ik vond het heerlijk. Ik ben lekker met shampoo gewassen en daarna werd het heerlijk uitgespoeld. Ik heb enorm genoten van deze beauty sessie. Daarna was Sintha aan de beurt maar die begon zich nogal flink te verzetten en
trok de best zware papiercontainer half door de achtertuin. Ko kwam Silvy toch even helpen en toen ging het goed, toen werd Sintha wel wat rustiger maar ik geloof dat ze het niet zo lekker vond als ik dat vond. Tot slot Bizoe, dat ging helemaal soepel maar dat is ze natuurlijk gewend vanuit Frankrijk.
Silvy was trouwens best behoorlijk nat geworden van de douchesessie ha ha ha. Daarna werden we alle drie lekker droog gewreven met een handdoek en tot slot volgde er nog een heerlijke borstel sessie.

Hieronder chill foto en douche foto:

 

Daarna kregen we iets lekkers en Ko en Silvy waren erg blij want ze waren de hele tijd maar aan het roepen dat we nu nog knapper waren en we
roken zo lekker. 

Ik heb voor de rest de hele ochtend lekker lui geslapen. De meiden hebben nog even het huis op z’n kop gezet na de douchesessie. De beer is inmiddels helemaal uit elkaar gerukt, de beentjes, het hoofd, alle stukken van de beer lagen door het hele huis verspreid. Vervolgens zijn ze nog een
ander speeltje aan gort gaan scheuren. Nu zijn alle stoffen speeltjes weggehaald. Beter zo lijkt me…. Later op de middag hebben Ko en Silvy ons meegenomen in de auto en gingen we gezellig een wandeling met z’n allen in de duinen maken. Vond ik echt heerlijk.

Na de wandeling is Silvy gezellig gaan koken, ze maakte Indisch eten klaar. We hebben haar goed in de gaten gehouden. Sintha heeft zelfs geholpen
met het inruimen van de afwasmachine!

's  Avonds, toen de meiden even buiten aan het keten waren, mocht ik gezellig bij Ko en Silvy op de bank. 

 

Vrijdag 17 september

Vanmorgen hebben de meiden een soort van pyama party op de bank gehad. Ko moest erg lachen want de meiden zaten echt bovenop hem te keten
en te spelen. We zijn met Silvy naar het strand geweest. Ik liep niet zo goed, dat zag Silvy dus toen mocht ik van haar blijven liggen. Ik heb rustig gekeken hoe de meiden te keer gingen op het strand en toen we thuiskwamen heb ik een Rimadyl gekregen en ben ik lekker gaan rusten. Silvy is
even boodschappen gaan doen in het dorp en Ko was naar een afspraak. Toen Silvy uit het dorp terugkwam had ze speeltjes meegenomen voor ons,
ik geef daar natuurlijk helemaal niets om maar ik vond het wel lief van Silvy. De meiden zijn zich meteen gaan uitleven op de speeltjes en binnen een
half uur waren ze alledrie volledig stuk ha ha ha!

’s Middags mochten we in de Jeep en dat betekent dat we dan niet op het strand gaan wandelen dus dat vind ik altijd wel spannend hoor. We gingen
even de duinen in maar dat stukje naar de duinen doen we dan in de auto omdat ik anders al moe ben voordat we bij de duinen zijn. Ik voelde me
helemaal goed en heb gezellig mee gewandeld met Silvy. De meiden waren enorm uitgelaten dus ik moest ook nog opletten dat ik niet omver werd gelopen.
Daarna moest Silvy naar de tandarts en Ko is even boven een slaapje gaan doen want hij was moe, hij had vannacht slecht geslapen door zijn maag.
Het is nu even rustig, straks gaan we vast nog even wandelen. Vanavond zijn we met z’n allen gezellig thuis, daar verheug ik me op.

 

Donderdag 16 september 

Silvy is vandaag de hele dag weg naar haar opleiding, bah, dat vind ik niet zo gezellig. Ze heeft ons wel vanmorgen nog uitgelaten. Ko was gelukkig
wel ’s ochtends thuis en die is aan het einde van de ochtend nog even met ons gaan wandelen. Toen Silvy thuiskwam was het feest, we hebben vrolijk
geblaft en haar erg enthousiast begroet. Ze ging ’s avonds in Amsterdam eten met vriendinnen en Ko ging ’s avonds ook ergens eten. Silvy had onze
etensbakken al klaargemaakt omdat Ko niet precies wist wie, wat en hoe. Dus wij bleven in de keuken zitten terwijl Ko zijn best deed om ons mee te
krijgen voor een wandeling. We zijn wel even met hem meegelopen om hem een plezier te doen maar ik ben gewoon de straat overgestoken en bij de
voordeur gaan zitten want tja, daar stond eten op ons te wachten. Uiteindelijk is Ko maar met ons allen terug naar huis gegaan en hebben we eerst
gegeten. Later daarna heeft hij ons uitgelaten en toen hij terugkwam van het eten ook nog even kort op de boulevard. Silvy kwam net aangereden met de auto toen we op de boulevard liepen en zij had ons gezien en kwam naar ons toe. We vonden het allemaal erg gezellig om haar weer te zien.

 

Woensdag 15 september

De dag begonnen met de standaard ochtend wandeling op het strand. Ko is voor de lunch even met ons gaan wandelen aan de overkant. Na de lunch
Moest Silvy naar Utrecht naar het ziekenhuis. Haar neus is niet zoals die moet zijn, door de ontsteking is het kraakbeen aangetast en nou heeft ze een
bobbeltje kraakbeen op haar neus. De komende weken moet dat ’s avonds in de tape en dan gaan ze in november kijken of het verbeterd is. Zo niet
dan zal er opnieuw geopereerd moeten worden.

 

’s Middags had Silvy oefengroep, dat doet ze normaal beneden in de woonkamer maar met die gekke, drukke, blaffende, ketende en spelende meiden
was dat natuurlijk geen optie. Ze is even van alles gaan organiseren om een zitje boven op de slaapkamer te creëren zodat ze daar de oefengroep kon
doen. Op die manier konden wij lekker met Ko beneden blijven. Na de oefengroep ging Silvy koken en is Ko met ons het strand opgegaan. Het was enorm slecht weer, bah! ’s Avonds op de bank ging Silvy snoepen en toen kregen we een klein spekje. Ik vond daar helemaal niets aan en zat er een
beetje mee in mijn bek rond te kijken wat ik daar nou mee aan moest. Voor dat ik het in de gaten had trok Bizoe het spekje uit mijn bek. De brutaliteit. Ik was te verbaasd om te reageren. Silvy wist ook niet wat er gebeurde. Ik kreeg een nieuw spekje en ben daarmee op mijn kleedje gaan
liggen. Het spekje had ik veilig voor me neergelegd tussen mijn pootjes in. Niet om te eten maar gewoon voor de heb. Bizoe kwam meteen rondneuzen bij mij, nou ja, niet bij mij maar bij het spekje. Ik heb flink gegromd om mijn spekje te bewaken. Uiteindelijk bleek dat niet genoeg te zijn
want Bizoe maakte een beweging om het spekje te pakken. Wat een brutale snotneus zeg! Ze moet toch echt even respect voor mij bijgebracht krijgen. Ik heb er echt gewoon even in de neus gebeten. En terecht. Daar schrok ze van. Silvy hoorde ik gniffelen op de bank en ze zei tegen mij goed
zo, dat ik mijn spekje maar goed moest bewaken. Nou dat heb ik gedaan. Ik weet dat de moeder van Bizoe haar ook wel eens in haar neus heeft gebeten toen ze niet wilde luisteren en te brutaal was.

Voor het slapen gaan zijn we nog even op de boulevard gaan wandelen met Silvy door de stromende regen.

 

Dinsdag 14 september

Bizoe is de nacht goed doorgekomen en ik moet zeggen dat ik haar behoorlijk energiek vond deze morgen. Silvy is meteen met ons op het strand gaan
wandelen door de stromende regen. Ik ben halverwege lekker lui op de uitkijk gaan liggen, meestal komt Silvy me dan halen maar dit keer niet. Ze
liep gewoon door dus ben ik er uiteindelijk toch maar achteraan gegaan. We waren allemaal kletsnat van de regen. We hebben daarna lekker geslapen
en Ko en Silvy waren ook gezellig thuis. Silvy moest alleen even het dorp in want Bizoe mag geen harde brokken, geen koekjes en geen kluifjes. Dus ging ze van die brokken halen waar water bij kan zodat dit zachter wordt, dat is dan speciaal voor Bizoe voor een paar dagen. En dan krijgt ze daar ook vlees of pens doorheen. Wij krijgen tussendoor een koekje en Bizoe krijgt dan zo’n zacht vleesstripje. Die hebben we trouwens ook al gekregen en die vond ik erg lekker.

Vanmorgen had Ko nog een zakelijke bespreking thuis en Sintha en Bizoe hebben toen echt de boel op stelten gezet. Die wilden allebei aandacht van
Ko en die waren pissig omdat ze geen koekje kregen. De visite had namelijk koekjes op tafel staan. Poe, wat een stelletje druktemakers. Best vermoeiend.
Als Silvy even naar het kantoor naar Ko loopt trippelen de meiden er meteen achteraan. ’s Middags zijn we nog even een korte wandeling gaan maken
met Silvy, het was toevallig even droog. Ik hoorde dat Ko vanavond naar Amsterdam moet en dat Silvy lekker gezellig thuis met ons blijft. Ze moest
huiswerk maken voor haar opleiding en haar oefengroep voorbereiden. De werkster is zojuist gekomen, ze moest wel even wennen met drie van die
honden in het huis. De haren en het zand viel best mee want ik heb Silvy iedere dag met de stofzuiger in de weer gezien.

Aan het einde van de dag mochten ik met Bizoe en Sintha de auto in. Silvy heeft me in en uit de auto getild. We gingen naar de duinen. Hiep hoi.
Ik was me stiekum aan het verheugen om daar te gaan zwemmen in het meertje maar Silvy zei dat we dat niet meer mochten. We zijn voorbij het meertje gereden en toen moesten we met z’n allen uit de auto en de meiden waren erg vervelend. Ze luisterden niet en zijn met z’n 2tjes naar boven
naar de duinrand gerend en toen weer naar beneden en ze staken zo de weg over. Silvy was erg boos. Vervolgens hebben ze me nog 2x bijna omver
gelopen en toen werd Silvy nog bozer. Gelukkig is Silvy niet boos op mij, maar ja, ik ben ook lekker rustig en erg lief

De meiden hebben zich helemaal kunnen uitleven in de duinen en daarna was Silvy gelukkig niet meer boos. Ik heb me ook prima geamuseerd. Ik vond het erg leuk om daar in de duinen rond te lopen. Silvy heeft nog een paar leuke foto’s gemaakt, zie hieronder:

   

Thuis aangekomen kregen we alledrie een kriebel en kroel sessie omdat Silvy wilde checken of we geen teken hadden. Bizoe heeft trouwens net
als Sintha ook allemaal korstjes in haar nek. Die stomme meiden ook met hun gebijt. De werkster was thuis nog de vloeren aan het schoonmaken en
wij zijn met z’n 3tjes gezellig in de keuken gaan liggen want Silvy ging koken. Volgens mij lagen we best wel in de weg maar ze stapte over ons heen. We hebben alles goed in de gaten gehouden en braaf gewacht totdat wij eten kregen.

Zo, dat was het weer voor nu. Ik schrijf morgen verder.

 

Maandag 13 september

Vanmorgen was het weer feest toen Silvy naar beneden kwam. Ik geniet echt van de aandacht die ik van haar krijg. Enige minpuntje is dat we veel
minder koekjes krijgen dan bij onze baasjes! We zijn weer lekker gaan wandelen op het strand en daarna kregen we niets lekkers thuis. Ik hoorde
Silvy zeggen dat Bizoe nuchter moet blijven dus toen kregen we allemaal niets. Beetje flauw maar wel begrijpelijk. Voor de lunch zijn Ko en Silvy nog
even met mij en met de meiden gaan wandelen in de reep en toen ging Bizoe in de auto van Ko. Sintha begreep er niets van dus die sprong ook in de
auto. Maar ja, ik wist dat dit niet de bedoeling was dus ik ben rustig bij de voordeur gaan liggen om het hele circus te aanschouwen. Sintha moest uit de auto, toen sprong Bizoe er ook weer uit maar die moest er weer in zonder Sintha. Wat een gedoe zeg. Toen begon Sintha te janken omdat haar vriendin in de auto wegging zonder haar. Silvy is met mij en met Sintha naar binnen gegaan en toen moest Sintha nog even janken maar we kregen meteen van Silvy een lekker kluifje. Dat mocht nu Bizoe weg was. Vond ik wel zo fijn en het is nu even lekker rustig in huis. Even lekker chillen.
Ik hoop dat het gebitsonderzoek van Bizoe goed gaat en dat ze niet hoeft te blijven en vanavond weer gezellig thuiskomt. Vanmiddag mochten Sintha
en ik met Silvy mee in de auto, ze moest even naar de apotheek en daarna zijn we in het bunkerbosje bij de Kostverlorenstraat gaan wandelen.
Daar heeft Silvy een paar foto’s gemaakt met haar mobiel. Van Sintha wilde dat niet echt goed lukken want die begon de hele tijd te blaffen als Silvy een foto wilde maken. Die foto’s gaat ze dan naar onze baasjes mailen voor de gezelligheid, leuk he?

Sintha was de hele middag een beetje jankerig, ik denk dat ze verdrietig was omdat Bizoe er niet was. We hebben met z’n 2tjes gegeten en toen is
Silvy met de trein naar Amsterdam gegaan. Daar heeft ze met Ko even wat gegeten en toen zijn ze Bizoe gaan ophalen. Sintha en ik hebben op het
huis gepast. Bizoe was helemaal duf van de narcose toen ze thuiskwam. Maar ze kwispelde wel toen ze ons zag. We hebben allebei heel voorzichtig gedaan met Bizoe. Ko is nog even met Sintha en met mij over de boulevard gaan wandelen, vond ik gezellig, ik was helemaal vrolijk en zag nog een
leuk hondje waar ik helemaal blij op af dribbelde. Daarna thuis was het een beetje zielig voor Bizoe want ze lag suf en duf op haar dekentje en was
erg jankerig. Ik ben eventjes bij haar gaan snuffelen om te kijken of alles goed ging. Sintha was ook erg bezorgd om Bizoe en was zelfs onrustig daardoor.

 

Zondag 12 september

Ko had op de bank geslapen vannacht, dat doet-ie vaker. Ik hoorde dat dit vanwege zijn gesnurk is, heb ik in ieder geval geen last van tijdens het slapen.
Vanmorgen hoorde ik Silvy boven rommelen en toen kwam ze de trap af, ik was zo blij om haar te zien. De meiden ook hoor. Die waren door het
dolle heen. Silvy heeft even een kopje koffie gedronken en is daarna met ons het strand opgegaan. Ik had niet echt veel zin om te wandelen dus ben
ik gaan liggen maar dat werkte niet bij Silvy want ze kwam me ophalen en heeft me aangelijnd zodat ik wel moest wandelen…. We hebben een hele
gezellige dag thuis met z’n allen gehad. Aan het einde van de dag zijn we in de duinen gaan wandelen, Ko ging ook mee. Dat vond ik erg leuk. Ik
heb goed gewandeld. Daarna thuis lekker eten en toen heeft Silvy mij nog heerlijk geborsteld. ’s Avonds moesten Ko en Silvy even weg en toen ze
terugkwamen zijn we voor het slapen gaan gezellig nog even op de boulevard gaan wandelen. Ik heb mijn eigen vaste plekje in de reep voor een
plas en een poep. Sintha doet het meteen voor in de tuin bij Ko en Silvy. Ik zag dat Sintha ook al een plas achter in de tuin had gedaan, dat heeft ze
natuurlijk van Bizoe gezien. Nou, dat doe ik mooi niet hoor. Vanavond heeft Silvy me op de bank geroepen. Ik ben lekker tegen Ko aan gaan liggen en de meiden mochten van Silvy even niet op de bank. Vond ik wel fijn en lekker rustig. Na een half uurtje ben ik weer lekker op mijn dekentje gaan liggen.
De meiden namen meteen mijn plaats in op de bank.

 

Zaterdag 11 september

Onze baasjes brachten ons naar Bizoe, Ko en Silvy op de Boulevard. Sintha en Bizoe braken samen de boel af en ik ben lekker rustig in de keuken aan liggen. Ko was even weg om een rondje te rijden op de motor. Daarna zijn we met z’n allen op het strand gaan wandelen. Ik heb ook meegewandeld en heb erg mijn best gedaan. Mijn baasje had mijn dekentje bij de bank neergelegd en Silvy heeft enorm haar best gedaan zodat ik daar ging liggen
maar ik vond het niet zo’n fijne plek achter de bank. Ik heb daar niet zo’n goed overzicht. Gelukkig begreep Silvy dat en heeft ze mijn dekentje in de
keuken neergelegd. Tja, dat is toch een beetje mijn domein geworden. Als er lekkers komt, dan komt het uit de keuken van Silvy en dan lig ik daar
alvast, dat scheelt weer lopen ha ha ha! Na het wandelen hebben we met z’n allen gegeten. ’s Avonds gingen Ko en Silvy weg, ik moest wel even wennen zo zonder hen op de eerste dag maar ik was natuurlijk niet alleen want de meiden waren er ook. Die hebben braaf geslapen en toen Ko en
Silvy terugkwamen was het feest. Ik vond het erg leuk dat Silvy toen ze thuiskwam eerst mij kwam begroeten. Daardoor voel ik me erg speciaal.
Ik mocht op de bank van Silvy, gezellig bij haar en Ko. Maar de meiden sprongen er ook op en dat vond ik toch te druk dus toen ben ik maar weer op
mijn kleedje gaan liggen. Bizoe is toch echt wel de gangmaker hier in huis, maar Sintha kan er ook wat van. Ze hebben het huis op z’n kop gezet en
ik zag dat er al twee pluche beesten in stukken waren gescheurd. Stelletje druktemakers! Maar ze kunnen ook braaf saampjes op de bank liggen
hoor.